diumenge, 11 de maig del 2008

One way or another



No hi busqueu explicació ni cap significat ocult, és només que ahir em va venir al cap aquesta escena i m'ha agradat trobar-la al youtube.

Torno a estar tancada tesinant...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I love this movie!

DOMÈNEC GARCIA ha dit...

Carme, no et conec, però tu també t'afegeixes als comentaris sanguinaris contra el Dani?, que trist.....

carme ha dit...

domènec, jo tampoc et conec, i juraria que tampoc no conec al dani... no ho sé, estic repassant tota la gent de qui he fet comentaris sanguinaris en els darrers tres mesos i hi ha moltes persones, però no se m'acut cap dani. no sé, si m'expliques qui és potser te'l critico una mica... :-D

ostres, m'has deixat ben intrigada...! és la teva manera de dir que a tu no et va agradar la pel·lícula?

Joan de Peiroton ha dit...

Jo tampoc et conec, Carme, i fins ara no he encara rebut cap comentari sanguinari de tu..Què trist.... En tot cas, m'agrada el teu blog!!!

DOMÈNEC GARCIA ha dit...

Hola guapa, doncs perdona, però has vist el comentari que hi ha al blog del Dani?, rés encara que no t'entenguis d'escalada, et comentp: res que és un comentari foteta, però has vist que raro?, hi ha un comentari amb nom teu, i cliques a Carme i surt el teu blog, no sé deu ser cosa del Blogger, perdona si t'he fet sentir malament, però hi veia relació directa al portar-me cap al teu blog el link.....Perdona. 1 pto.

carme ha dit...

joan i domènec, no sé què opinen els que sí que em coneixen, però jo diria que sense ser cap angelet, en general no acostumo a anar fent comentaris sanguinaris de la gent (i quan en faig, els recordo).

en llegir el comentari del domènec vaig pensar que o hi havia un malentès o m'estava prenent el pèl. fins i tot amb una amiga vam pensar que potser era alguna estratègia per fer que la gent visités el teu bloc! hi ha tanta gent rara, a la xarxa... així que m'ho vaig prendre de conya.

però efectivament, he vist el comentari, i sí, pel que he entès no era un comentari afectuós... potser és un error de blogger o potser és un tema més complicat. en tot cas, he de donar les gràcies al domènec d'haver-me avisat que hi havia aquell comentari allà. ja en parlarem quan sigui l'hora, i ara si us plau deixem el tema així.