diumenge, 16 de març del 2008

tesinant

porto tot el dia fent la meva estimada i apassionant tesina... béeeeeeee, d'acooooord... he sortit un parell d'horetes amb un compi de la resi: hem anat a veure l'església dels jacobins (finalment!) i a fer un crep a la plaça del capitol :-)

i ja està, després he tornat cap al tema... i ara mateix estic més o menys com aquest pobre nano...



en síntesi, he tingut moments d'angoixa, d'histèria i de profunda depressió. i també d'una immensa alegria.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'original el noi, en alemany, el problema que té és que vol jugar a un joc d'ordinador i triga massa a carregar-se. Quan riu és perquè finalment s'ha carregat i està matant enemics. Al final... el maten. Diuen que és un actor, de fet...

carme ha dit...

veeeeeus? així m'agrada, tenir lectors cultes i refinats que saben alemany... :-P!

sobre que és un actor, ja m'ho imaginava... o m'ho esperava, vaja! em semblaria completament fora de lloc que algú es posés realment així davant de l'ordinador... a part que costa de creure que a alemanya posin càmeres ocultes a les habitacions dels nanos i, a més, hagin capturat aquestes imatges casulament, no?

sobre els subtítols, en corren moltíssimes versions. aquesta la van fer uns alumnes d'una assignatura del meu dept de la ua, per això em fa tanta gràcia. a part que em sento completament identificada amb el "no compilaaaaaaa!" :D! vaia, ningú es posa així davant de l'ordindor, però a vegades, ganes no en falten, eh?

Unknown ha dit...

sigui actor o no, esperò que tu no hagis arribat a aquests extrems histèrics! jejeje... tan se val , a primera vista, he rigut molt amb el video de l'histèric!