dilluns, 24 de març del 2008

ja està

ja està, ja he acabat. dono la meva tesina per enllestida, i ara mateix és en mans de mikel i juanan perquè me l'omplin de guixots vermells. i mentres no rebi la seva resposta, jo ja estic.

bé, potser passi alguna estoneta morta millorant el pt-ca, perquè és fill meu i vull que un dia creixi fins a la v. 1, però s'ha acabat això d'estar pensant constantment "hauria de ser a casa fent la tesina". ara quedarà fer-hi els retocs que em diguin i presentar-la. això és tot, ja està.

m'he passat els últims 5 dies sense fer res més. bé, vaig tenir un parell de classes i dissabte vaig anar a un sopar. i tornant de classe, tornem-hi, i tornant de sopar, tornem-hi. i dormir i tornem-hi i menjar i tornem-hi. però ara ja està.

la veritat és que al final m'ho he passat bé. tenir sis dies per dedicar-m'hi quasi exclusivament m'ha anat la mar de bé; he hagut de refer coses que vaig fer fa temps, i crec que el resultat és una mica naïf, però m'he adonat que realment sí que he après coses des que la vaig començar, i que això que faig realment m'agrada. suposo que quan m'hagi recuperat físicament d'aquests dies non-stop (estic cansada i crec que tinc amb un aspecte lamentable) em sentiré contenta d'haver-ho fet. ara no, però suposo que és qüestió de dormir d'una tirada.

i en fi, ara ja està. i la vida continua amb molts altres projectes per tirar endavant, i estic molt contenta també de pensar que d'ara en endavant tindré més temps per dedicar-me a les altres coses... per exemple, a respondre tots els mails que he rebut aquests últims dies!!! ho sento! demà començo a contestar-los per ordre cronològic... :-D

5 comentaris:

Dési ha dit...

Nena!
Amb aquest director de Tesina a mi si que m'hauria costat concentrar-me!!

1petonas gupisssima i moltissimes Felicitats!!
Dési

Anònim ha dit...

Enhorabona! :-)

carme ha dit...

moltes gràcies a tots dos! avui començo a estar emocionada i tot :'-)

dési, quin dels dos? tots dos són macos, interessants, es guanyen bé la vida (millor que jo, vaia!)... i són feliçment casats.

Anònim ha dit...

Molt bona, Carme!
Vatros dos sí que sou guapes!

carme ha dit...

gràcies, carinyo, tu tampoc estàs malament :D