dilluns, 31 de març del 2008

caçaires de mots

aquest cap de setmana alguns membres de la comi comentaven que havien vist l'aitor, un dels del grup, al programa de caçadors de paraules que van fer sobre la valh d'aran. jo fa molts anys que sóc tv-free, i segueixo molts pocs programes de la tele, via internet*. caçadors de paraules és dels programes que no havia vist mai, tot i que me n'havien parlat molt bé.

això que hi sortís un conegut, però, em va fer gràcia; així que avui a l'hora de dinar l'he mirat. i he de reconèixer que m'ha agrat molt, crec que han trobat una bona manera de fer cultura de manera amena i entretinguda, cosa que a vegades sembla que no sigui possible. així que us en deixo l'enllaç per què el mireu, i així de passada potser enteneu una miqueta millor què és això de la llengua d'òc i per què em té fascinada...

http://www.tv3.cat/videos/297039

------------------------------
*NOTA AL MARGE: i no entenc com hi ha qui se sorprèn que cada cop més els joves preferim internet a la televisió... a mi aquesta tendència em dóna certa confiança en les generacions futures: com a mínim semblen tenir cert criteri a l'hora de decidir què volen veure i quan.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

TV-free! Un altre dels teus exotismes!!

carme ha dit...

... que no m'hi veig de joia :-P!

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt el programa. Jo tampoc l'havia vist mai!