diumenge, 9 de març del 2008

això d'escriure un bloc

ara que ja he dit a tothom que estic escrivint un bloc, de cop va i em cohibeixo! ostres, i si algú mira què hi escric? què esperarà? què hi trobarà? quantes decepcions causaré? uuuuix, que difícil.

m'adono, per exemple, que porto quasi una setmana a tolosa, i encara no he parlat de la ciutat. tampoc he dit res sobre què hi he vingut a fer, aquí. i a penes sobre què faig ni com em sento. ni he explicat res de la gent que vaig coneixent. tampoc he parlat de les eleccions, que toquen avui, i no sé si hauria de fer-ho... ostres, hi ha tantes coses per explicar!

en fi, poc a poc i bona lletra (bé, sobre això crec que es pot configurar el navegador d'agluna manera... tampoc ho sé gaire). jo vaig fent i ja veurem.

ara anava a fer una volta de després de dinar, però s'ha tornat a posar a ploure, de manera que crec que és el moment ideal per... aventurar-me a la bugaderia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ja ho pots dir... per a qualsevol que arribara en este moment al bloc, la teua vida discorre entre llegir blocs i escriure entrades en el teu!

per cert, Edita > Preferencies > Contingut...

carme ha dit...

síiiiiiiii? sembla que vagi de bloc en bloc? pensava que semblava que la meva vida discorregués entre una ciutat nova, una resi estranya i una tesina interminable...

contenta de tenir notícies teves, i gràcies pel secret de la bona lletra :-D

Mercè ha dit...

Carme... per què et penses que no vaig fer un mail per informar que tenia bloc? Perquè sóc una vergonyosa! :-(

carme ha dit...

perquè no volies que la gent sabés que vius de bloc en bloc? :-D