dimecres, 27 d’agost del 2008

La Carme al país dels gots III: L'hotel

Un cop dins el tren que tocava, arribar a l'hotel no va ser cap problema: Una becaina amb el despertador posat a l'hora i quan em vaig despertar ja era a Aquisgrà. Sí que duia un minimapa de la ciutat, i l'hotel no cau gaire lluny de l'estació, de manera que hi vaig arribar a peu fàcilment. A primera vista, la ciutat m'encanta, però estic morta de cansament.

Arribo a l'hotel, ensenyo el full amb la reserva a la recepcionista, ella em dóna un full amb les meves dades, signo, i em dona la clau. Pujo a l'habitació i wow! ja sóc a casa.

M'agraden els hotels: els llits es fan sols i al matí et trobes l'esmorzar preparat. La meva casa temporal a Aquisgrà m'encanta. Mentre me la miro penso que la Gema (crec que és ella qui es va ocupar de buscar-me l'hotel) s'ho ha currat: Una habitació espaiosa amb dos llits, terra emmoquetat, coixins enormes, un lavabo gran... com que encara és d'hora m'estiro en un dels llits a descansar una mica. Què més es pot demanar?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

OHHHH!!! no vas passar per Colònia??? ¬¬ des del tren podries haver vist la catedral i tot! i tu dormint... ja només falta que em diguis que tampoc has anat a la fàbrica de xocolata... ;-)

carme ha dit...

no vaig passar per colònia perquè anava carregada com una mula i estava molt agobiada... potser a la tornada...

sobre la fàbrica de xocolata, suara till stegmann en persona m'ha indicat com arribar-hi. ja et portaré algun bombó!

Anònim ha dit...

en Till? l'altre dia el meu sogre va assistir a les seves classes de la UCE, i a mi el seu llibre de l'EuroComRom m'encanta! :-)

carme ha dit...

l'eurocomrom està superbé, i deu funcionar, perquè en till ens parlava a cada u en la nostra llengua... una passada!